Aikaa on taas kulunut ihan tarpeeksi eli liikaa, voisin siis päivittää blogini ja kuulumiseni...

Itse valmistuin eläintenhoitajaksi Kannuksen kennellinjalta toukokuun lopussa ja heinäkuussa perustin oman yrityksen: "Ninnin koirakoulu"... toimintaa en ole vielä ehtinyt pyöräyttää käyntiin... ehkä ensi vuoden puolella! Nyt kädet ovat täynnä muita töitä ja harrastuksia.

Mites piskitilanne? Noh, Opas Mette lähti hänelle suunniteltuun virkaan, eli oppaaksi ja on piakkoin saamassa opastettavansa. Itse en halua tietää minne ja kenelle menossa, koska Mettessä oli niin paljon potentiaalia elämieni koiraksi.

Metten tilalla arkeani sekoittaa aikaisemmin esittelemäni Napa, eli aika menee omaa napaa tuijotellessa ;) Toistaiseksi Napa on ollut mukana Toko-kursseilla joita vedän, ei ehkä esimerkkinä vaan varoituksena... Kai kurssilaiset saa musta vertaistukea kun munkaan koira ei tottele. Toisaalta olenko uskottava jos en omista edes itse hyväkäytöksistä koiraa? No joo, hauskaa on ollut ja Napa(kin) tykkää Tokosta. Kamalati himottaisi lähteä kisaamaan kun ikää olis kohta se vaadittava 10 kk...

Muun aikaa olemme yrittäneet opetella ihan arkielämää, eli treenattu kaupungilla kuinka ihmisvilinässä ja julkisissa kulkuneuvoissa käyttäydytään. Yritän kovasti tehdä itsestäni maailman ihaninta ihmistä edes Napan silmissä, mutta toisinaan citykanit ja paska voittaa mut... miksiköhän? Neiti alkaa mun makuun olla todella hyvin hanskassa, on oppivainen ja leikkii hyvin. Hieman on pinta-arkuutta ja jos treenatessa se saa liikaa ajatella ite niin kuumuu aikalailla. Nyt sit treenaillaan ajoittain ylikuumenemisrajalla jotta Napa oppis laskemaan itse virettään ja elämä itsensä kanssa helpottuisi ja muakin vois kuunnella. Vaikka olisinkin liian siistiä koko ajan :D

Pientä ongelmaa on ollut yksinolossa, mutta se on saatu Kongilla kuriin... Kai Napa ajattelee, että jos se syö kaikki mun kengät niin mä en voi lähteä pois kotoa ja jättää sitä yksin. Mikään muu ei oikeestaan ole kenkien lisäksi kelvannut, hyvä niin. Luvatta se nukkuu päivät sohvalla, joten voi olla että juoksujen alkaessa investoin pentuaitaan, että saan sohvani turvaan sen taakse! =) Muuten ei ole isompia ongelmia, on hyvin kuulolla ja uskoo kerrasta kun toruu.

Koko syksy on mennyt niin hujauksessa, että en ole ehtinyt Napaakaan kuvailla, joten tällä kertaa ei kuvat pilaa (=pelasta) lyhyttä päivitystäni... toivon, että viikonloppuna ehtisin kun olemme suuntaamassa kasvattajan tykö kenneltreffeille. Saamme siis kuulla kunniamme kun omistaja ei osaa mitään ja koirakin on ihan "pilalla" ;)

Oma vika, kaiketi.

Jospa tällä kertaa jätän tähän ja koitan palata pian! Älkää silti pidättäkö hengitystä ;D