29.4.2011 oli se päivä kun maailmaan tupsahti 10 pientä labradorinalkua... Itse piti ehtiä katsomaan synnytystä, mutta työt estivät aikaisen lähdön ja Viola ei halunnut pitää kasvattajaa jännityksessä liian pitkään ;)

Yhteissaldona 3 narttua ja niiden 7 velje(st)ä :) Pojat etuilivat huolella ja pelkäsin jo ettei narttuja tule, minulle oli luvattu toinen narttu, eli ensimmäisen syntyessä alkoi jännittämään kahta kamalammin. Onneksi pian tuli jännityksen laukaiseva tekstari: Könni <3

Tässä kuva yhdestä tytöstä päivän ikäisenä, vielä ei ehkä voi sanoa onko tämä juuri se minulle tuleva:

JES, mulle on siis pentu jos kaikki menee hyvin ja säilyvät hengissä jne, kyllähän te tiedätte kaikki riskit pikkupentujen ensimmäisten viikkojen aikana.

Noh, kaikki meni hyvin ja kävin katsomassa pentuja 5 viikon ikäisinä. Melkoisia palleroita, mutta eroja luonteissa jo näkyvissä. Varasin itselleni pentueen kamalimman nartun, vaikka ei niistä kovin kamalia saa tekemälläkään =) Tää yks narttu vaan pieksi muita ja omaa tahtoa oli vaikka muille jakaa, tän mä haluun!

Tää oli ainakin silloin se pahin narttu, joten jo hyvällä todennäkösyydellä kuvassa on Könni (kuvannut Kassu Kallio):

Tuon treffaamisen jälkeen piti odottaa kaksi piiiiitkää viikkoa, ennen kuin pennun sai hakea. Pentukuumetta pystyi helposti kasvattamaan hankkimalla kaikkea kivaa sälää, kuten hihnaa, pantaa, leluja, luita jne =)

Toissapäivänä oli vihdoin se päivä kun sai hakea pennun! Pentue ristittiin Kevät-pentueeksi ja ihan itte valkkasin riiviölleni nimeksi "Niinivuoren Kevätkääryle", tuttavallisemmin Könni. Koska nimi on enne, oli tulevan tokolupauksen saatava nimi joka meitä auttaisi. Könnin kello, aina ajassa ja tarkasti, eli toivottavasti tämä nyt toteutuu ja Könni toimii kuin kello, tarkasti ajallaan ja jätättämättä ;)

Ekasta illasta kotona on vain pari pikkukuvaa, mutta tänään otettiin jo muutamia kuvia, tässä niistä yksi. Voiko tällaista söpöläistä ikinä kieltää mistään?

Uuden pennun myötä piti myös blogin nimi vaihtaa...